Information om Marinaen Ved Knudshoved

Admiral Marina - Information om havneområdet

A/S Knudshoved Havn erhvervede havnearealerne af DSB februar 2009.

Danmarks største marina

Marinaen er med sit 343.000 m2 havnebassin Danmarks største.

Udviklingen af arealet ved Knudshoved sker i etaper, således at forretninger og restauranter udbygges i takt med tilgangen af både i havnen.

Havnen -aften Sejler Sejler2

Med masser af plads til lystbåde og aktiviteter, både på land og til vands, marker Admiral Marina sig suverænt som Danmarks største marina. Alligevel vil havnen komme til at fremstå med en intim atmosfære grundet den udtænkte planløsning og stedets mange forskelligartede muligheder og tilbud.

På alle bi-moler opføres der platforme, der kan bruges som grillpladser. Langs stranden og rundt ved sejlklubben anlægges endvidere grill- og bålpladser.

Langs hovedmolerne placeres sanitetshusbådene. Herved er der altid kort afstand til faciliteterne. På tagene er der udsigts- og grillterrasser.

Her er der plads til alle bådtyper

Idet havnen ikke har et efterslæb af tidligere små bådpladser, er der principielt plads til alle, hvad enten der er tale om en jolle, en 70 fods luksusyacht eller en 7 m bred katamaran. Havnens fortøjningssystem understøtter fleksibiliteten i bådstørrelserne.

Dette åbner op for en anderledes spændende gå-tur på en lystbådehavn, for der bliver masser af forskellige både at se på.

Hensyn til sejlaktiviteter

Der er i anlægsfasen indtænkt optimale forhold for alle sejlere og særlig sejlaktiviteter, herunder ungdomsafdeling og afviklinger af stævner samt nationale og internationale kapsejladser.

A/S Knudshoved Havn har navngivet havnen "Admiral Marina", der også vil huse en række servicefaciliteter for havnens både, restauranter, udstyrsforretning samt en større bådforretning.

Gæstesejlere vil opleve et niveau af faciliteter og komfort de aldrig tidligere har oplevet i nogen dansk havn eller for den sags skyld udenlandsk.

Central beliggenhed

Admiral -marina -central -beliggenhed

Næsten uanset hvorfra du kommer i Danmark har du via motorvejsnettet direkte adgang til Admiral Marina.

Med den centrale placering i Danmark og lette adgang til f.eks. det sydfynske øhav, er Admiral Marina både ferie- og weekend destinationen med utallige muligheder...

Det bliver svært at forlade Admiral Marina!

Mange bruger 1-3 timer til sommerhuset, hvor lang tid vil du bruge til Danmarks største marina med et væld af aktivitetstilbud.

Har du spørgsmål?

Personalet hos Admiral Marina står altid til rådighed for at svare på spørgsmål.

Gør en god investering

Lev livet på 1. klasse - Bådpladser fra kun 70.000,-
Beregn bådplads pris
Havneplanen

15-04-2012

Havnen er med sit 343.000 m2 store havnebassin Nordeuropas største marina.

Langs hovedmolerne placeres sanitetshusbåde, så der altid er let adgang til toilet og bad.

www.flydebro.dk

15-04-2012

Med 7-13 meter brede hovedmoler og 3 meter brede bimoler er havnen kørefast med person- og bagagekøretøjer, hvilket gør det legende let at komme på rundt havnearealerne.

Shuttle-biler til bagagetransport

15-04-2012

Vi transporterer jer og bagagen til og fra jeres båd. 

Det lokale minimarked sørger for levering af købmandsvarer og morgenbrød.